کلم بروکسل با ژامبون
به گزارش وبلاگ لین هوان، این شام سبک حاوی کلم بروکسل است که طعم عالی دارد. این کلم های ریز را می توانید خام یاپخته میل کنید. در این مطلب آنها را با ژامبون سرخ شده آموزش داده ایم.
- تعداد: 12 نفر
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
- 1135 گرم کلم بروکسل
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 115 گرم ژامبون خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری کره
- نصف پیمانه پیازچه خرد شده
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز
طرز تهیه
1- کلم بروکسل ها را تمیز کنید و بشویید. آنهایی که بزرگ هستند را دو نیم کنید.
2- در یک قابلمه میانه، آب و نمک بریزید تا بجوشد. کلم بروکسل را اضافه کنید تا 6 تا 8 دقیقه بجوشد. آنها را آبکش و کاملا خشک کنید.
3- سپس آنها را داخل ظرف در دار بریزید و در را محکم ببندید و 24 ساعت در یخچال نگهدارید.
4- روغن را داخل تابه بریزید و روی حرارت میانه قرار دهید. ژامبون ها را تفت دهید تا برشته و طلایی شوند. حرارت را کم کنید. کره و پیازچه را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید.
5- کلم های بروکسل و نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید. 8 دقیقه تفت دهید. سرکه را اضافه کنید و پس از جوشیدن از روی حرارت بردارید. آنها را داخل کاسه سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 92
- چربی: 5 گرم
- کلسترول: 15 میلی گرم
- کربوهیدرات: 8 گرم
- فیبر: 3 گرم
- قند: 2 گرم
- پروتئین: 5 گرم
- سدیم: 391 میلی گرم
- پتاسیم: 328 میلی گرم
- کلسیم: 30 میلی گرم
- آهن: 1 میلی گرم