طرز تهیه پودینگ شکلاتی

به گزارش وبلاگ لین هوان، تهیه پودینگ شکلاتی بسیار آسان است و به مواد اولیه کمی نیاز دارد و به همین علت تهیه آن در خانه همیشه پرطرفدار بوده است. در ادامه طرز تهیه یک پودینگ شکلاتی خوشمزه را آماده کرده ایم.

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

دو نوع اصلی پودینگ شکلاتی وجود دارد: نوعی که ابتدا در آب می پزد و سپس سرد شده و سرو می شود، که معمولاً در ایالات متحده، کانادا، آلمان، سوئد، لهستان و آسیای شرقی و جنوب شرقی مصرف می شود. و یک نسخه بخارپز، که از نظر بافتی شبیه به کیک و در بریتانیا، ایرلند، استرالیا، آلمان و نیوزلند محبوب است.

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

  1. برای شروع، دو زرده تخم مرغ را در یک کاسه بریزید.
  2. زرده های تخم مرغ را حدود 60 ثانیه با همزن برقی هم بزنید تا رنگ زرده ها روشن شود و بافت کف آلودی پیدا کنند.
  3. نشاسته ذرت و اندازهی شیر را به زرده تخم مرغ اضافه کنید.
  4. آن قدر هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند، سپس آن را کنار بگذارید.
  5. در یک قابلمه کوچک شکر، پودر کاکائو، نمک و شیر را با هم مخلوط کنید.
  6. این مخلوط را تا دمای جوش حرارت دهید، سپس آن را داخل مخلوط نشاسته ذرت تخم مرغ هم بزنید.
  7. همه چیز را دوباره در قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد بپزید تا پودینگ غلیظ شود و قوام پیدا کند. سپس پودینگ را از روی حرارت بردارید و شکلات یا عصاره وانیل را برای طعم بیشتر اضافه کنید.
  8. پودینگ شکلاتی را در یک کاسه بزرگ بریزید تا خنک شود.
  9. سپس نایلون را مستقیماً روی سطح پودینگ فشار دهید تا پوسته تشکیل نشود.
  10. پودینگ را به مدت یک یا دو ساعت در یخچال بگذارید، سپس آن را هم بزنید و سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی

  • 2 عدد زرده تخم مرغ درشت
  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 2 فنجان شیر کامل
  • ½ فنجان شکر
  • ¼ فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق چای خوری عصاره شکلات (یا عصاره وانیل)

در یک کاسه میانه، زرده های تخم مرغ را حدود 60 ثانیه با همزن هم بزنید تا زردی آن روشن و حجمش زیاد شود، سپس نشاسته ذرت و حدود 1/4 پیمانه شیر را با همزن هم بزنید. پس از یکدست شدنش، آن را کنار بگذارید.

شکر، کاکائو، نمک و شیر به جای مانده را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت میانهِ رو به بالا قرار دهید تا زمانی که دما مایع حدود 80 تا 90 درجه سانتی گراد شود. این مرحله قبل از به جوش آمدن مخلوط است و در این مرحله می بینید که حباب های کوچکی در کناره های تابه شکل می گیرند. تابه را از روی شعله بردارید و در حالی که مدام هم می زنید، کاکائو داغ را به تدریج داخل مخلوط نشاسته و تخم مرغ می ریزیم. همه چیز را دوباره در قابلمه بریزید و روی حرارت میانه بپزید و مدام هم بزنید تا پودینگ کاملاً بجوشد. سپس حرارت را کم کنید تا خوب بپزد و چند دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا پودینگ غلیظ شود.

پودینگ را از روی حرارت بردارید و عصاره شکلات یا وانیل را اضافه کنید. پودینگ را در یک کاسه بریزید و نایلون را مستقیماً روی سطح پودینگ فشار دهید تا روی آن پوسته نشود. یک یا دو ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس آن سرو کنید و لذت ببرید!

  • مناسب برای 4 نفر
  • 363 کالری
  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه
  • مجموع زمان مورد نیاز: 30 دقیقه

طرز تهیه پودینگ شکلاتی بخارپز

مواد لازم برای پودینگ شکلاتی بخارپز:

  • 125 گرم کره نرم، به علاوه کمی اندازه اضافی برای روغن مالیدن
  • 125 گرم شکر
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 100 گرم آرد
  • 25 گرم پودر کاکائو الک شده
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل

مواد لازم برای سس شکلاتی:

  • شیر پرچرب 150 میلی لیتر
  • 150 میلی لیتر خامه
  • 300 گرم شکلات تلخ خرد شده
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل

مراحل تهیه پودینگ شکلاتی بخارپز:

  1. یک ظرف پودینگ 1 لیتری را با کره چرب کنید. یک مربع کوچک کاغذ شیرینی پزی به اندازه کف ظرف برش دهید. مربع را چرب کرده و در کف ظرف قرار دهید و به گوشه ها بچسبانید.
  2. تمام مواد پودینگ را در یک کاسه بزرگ بریزید. با همزن برقی هم بزنید تا خوب یکدست و سبک و پفی شود. با قاشق روی آن را صاف کنید. یک مربع فویل آشپزخانه را که حدود 4 سانتی متر بزرگ تر از لبه ظرف است برش دهید. روی فویل را با کره چرب کنید و وسط مربع یک پلیسه درست کنید. روی ظرف قرار دهید و دور لبه را محکم فشار دهید. با نخ ببندید تا محکم بسته شود.
  3. ظرف را در یک قابلمه عمیق قرار دهید و در قابلمه آب جوش بریزید تا وقتی که به نیمه های کناره های قابلمه برسد. در قابلمه را بگذارید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید. حدود یک و نیم تا 1¾ ساعت روی حرارت ملایم بجوشانید تا زمانی که روی آن سفت شود. از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. فویل را بردارید، یک چاقوی پالت را دور لبه ها بکشید و پودینگ شکلاتی را روی یک بشقاب برگردانید. مربع کاغذ از بالا را بردارید.
  4. در همین حین شیر و خامه را در قابلمه بریزید. روی حرارت بگذارید تا فقط بجوشد. شکلات و وانیل را اضافه کنید سپس از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا آب شود.
  5. اندازهی از سس را روی پودینگ بریزید و برای سرو برش دهید. سس باقیمانده را در یک پارچ سرو کنید.

کلام آخر

اگرچه پودینگ های شکلاتی خریداری شده در فروشگاه در واقع از نظر طعم و کیفیت بسیار مناسب هستند، اما پودینگ شکلاتی که در خانه تهیه می شود، دست را برای، مثلاً، تغییرات خلاقانه باز می گذارد. پودینگ شکلاتی یکی از ساده ترین و سریع ترین دسرهایی است که می توانید درست کنید، و به تنهایی یا همراه با انواع دسرهای دیگر میل کنید. همچنین از آنجایی که جابجاییِ پودینگ آسان و راحت است، می توانید آن را به پیک نیک یا خانه دوستان و آشنایان نیز ببرید.

منبع: اسنپ مارکت

به "طرز تهیه پودینگ شکلاتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پودینگ شکلاتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید