طرز تهیه پای چوپان

به گزارش وبلاگ لین هوان، پای چوپان یا Shepherds Pie، غذایی بسیار خوشمزه و زیبا است که اصل آن به اسکاتلند و شمال انگلیس بر می گردد. وسفندان را به چرا می بردند، این غذا را اختراع کردند.

طرز تهیه پای چوپان

به گزارش وبلاگ لین هوان به نقل از یوتاب

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده

    400 گرم

  • پیاز

    1 عدد

  • فلفل دلمه ای زرد و قرمز

    2 عدد

  • سیب زمینی متوسط

    5 عدد

  • نخود فرنگی پخته

    100 گرم

  • فلفل سیاه

    1/2 قاشق چایخوری

  • آویشن

    1 قاشق چایخوری

  • فلفل قرمز

    1/2 قاشق چایخوری

  • تخم گیشنیز

    1 قاشق چایخوری

  • زردچوبه

    1 قاشق چایخوری

  • پاپریکا

    2 قاشق چایخوری

  • سس کچاپ

    150 گرم

  • روغن مایع

    50 گرم

  • کره

    50 گرم

  • پنیر خامه ای

    50 گرم

  • شیر

    100 میلی لیتر یا نصف لیوان

  • پنیر ماتزارلا

    200 گرم

طرز تهیه:

  1. سیب زمینی ها را با مقداری آب که روی آنها را بگیرد، روی حرارت زیاد بگذارید وقتی آب جوش آمد، حرارت را ملایم کرده و بگذارید تا سیب زمینی ها بپزند.
  2. پیاز را ریز نگینی کرده و به همراه روغن تفت دهید. وقتی پیازها طلایی شدند، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید تا آب گوشت کشیده و تفت داده شود. فلفل های دلمه ای را ریز و نگینی کنید و به مواد اضافه کنید. نخود فرنگی، زردچوبه، فلفل قرمز، تخم گیشنیز، نیمی از آویشن و نیمی از پودر پاپریکا، نمک و سس کچاپ را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. نصف استکان آب به مایه گوشت چرخ کرده اضافه کنید و اجازه دهید تا حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم، مواد کمی جوشیده و با هم ترکیب شوند و مایه گوشت به روغن بیافتد.
  3. سیب زمینی ها را پوره کرده و به آن ها پنیر خامه ای، کره، کمی فلفل و نمک و شیر اضافه کنید تا پوره قابل فرم دهی که نه خیلی سفت و نه شل باشد، حاصل شود.
  4. یک ظرف مناسب فر را کمی چرب کرده و مایه گوشتی را داخل ظرف بریزید. روی آن یک لایه پنیر ماتزارلا بپاشید. کمی پودر پاپریکا و آویشن روی پنیر بپاشید. پورده سیب زمینی را در قیف شیرینی پزی ریخته و آن را به صورت گلوله های کوچک یا به فرم دلخواه مانند تزنیی کیک، روی پنیرها قرار دهید. مجددا کمی پودر پاپریکا و آویشن روی پوره سیب زمینی بپاشید.
  5. فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت روشن کنید. بعد از 10 دقیقه که فر داغ شد، ظرف محتوی پای را روی پنجره وسط فر حدود 10 دقیقه قرار دهید تا سیب زمینی ها کمی طلایی شوند. زمان طلایی شدن پوره سیب زمینی بسته به حرارت و نوع فر از 5 دقیق تا 15 دقیقه متغیر است. نوش جان
منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه پای چوپان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پای چوپان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید