طرز تهیه سس انار با نشاسته ذرت
به گزارش وبلاگ لین هوان، سس انار چاشنی ترش و شیرین وخوشمزه ای است که می توانید آن را در کنار انواع دسر، سالاد و غذاهای گوشتی سرو کنید. این سس به غذای شما رنگ و لعاب و طعمی متفاوت می بخشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه سس انار با نشاسته ذرت خانگی و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه سس انار
- نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری
- آب انار یک و نیم پیمانه
- دانه انار نصف پیمانه
- آب لیموترش یک چهارم قاشق غذاخوری
- کره یک قاشق غذاخوری
- آب مرغ یک سوم پیمانه
- نمک به اندازه لازم
- فلفل سیاه به اندازه لازم
طرز تهیه سس انار با نشاسته ذرت
مرحله اول
نشاسته را کمی با کره تفت دهید. آب انار و آب مرغ را به نشاسته اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا نشاسته ها کاملا مخلوط شده و مواد یکدست شوند. (در صورت احتیاج از صافی عبور دهید.)در صورت تمایل می توانید به جای آب مرغ از آب بهره ببرید.
مرحله دوم
همه مواد جز دانه های انار را به مخلوط اضافه نموده و آن روی حرارت کم قرار دهید تا غلیظ گردد. دانه های انار را به مخلوط اضافه کنید و یک دقیقه بعد آن را از روی حرارت بردارید. سس انار مخصوص شما آماده است آن را داخل ظرف مورد نظر ریخته و در کنار سالاد کیوی و اسفناج سرو کنید.
منبع: کتاب کاله