نسخه طب سنتی برای کبد چرب
به گزارش وبلاگ لین هوان، یک متخصص طب سنتی گفت: کبد چرب ناشی از پُرشدگی مواد اضافه در کبد است و هنگامی که تناسب بین ورود، مصرف و دفع مواد غذایی از بین می رود، این بیماری به وجود می آید.
به گزارش ایسنا، نعمت اله مرادی، با اشاره به این که کبد چرب ناشی از تجمع مواد زائد در کبد است و پرهیز، فعالیت بدنی و مصرف غذاهای خاص در درمان مؤثر است، اظهار کرد: افرادی که مبتلا به کبد چرب شده اند در صورتی که مقدار درگیری کبد آن ها در حد ضعیفی باشد و بعلاوه اگر مقدار آنزیم های کبدی هنوز در حد نرمال باشد می توانند از روش های تغذیه ای و یا طبیعی جهت درمان بیماری خود بهره مند شوند.
وی ادامه داد: مصرف شربت عسل، آب لیمو و کاسنی روزی یک لیوان صبح ناشتا و یک لیوان آخر شب جهت درمان این بیماری و تسریع در سیر بهبودی آن مؤثر است، البته باید توجه داشت که برای این راه چاره باید یک و نیم لیوان آب لیموی تازه را با یک قاشق مرباخوری عسل و چهار و نیم لیوان کاسنی مخلوط کرد تا بتوان طی شبانه روز مصرف آن را مدنظر قرار داد.
مرادی اعلام کرد: مصرف یک قاشق چایخوری سیاه دانه در صبح و شب نیز توصیه می گردد، البته سیاه دانه باید حتماً جویده گردد و اگر همراه با کمی عسل طبیعی استفاده گردد اثر بیشتری دارد.
این متخصص طب سنتی اضافه کرد: مصرف روزانه دو الی سه عدد سیب کامل صبح ها قبل از صبحانه و آخر شب می تواند در درمان این بیماری استفاده گردد.
وی با اشاره به این که مصرف پیوسته سالاد کاهو، کلم، هویج، روغن زیتون و آبغوره هفته ای پنج بار توصیه می گردد، ادامه داد: مصرف شربت عسل، آب لیمو و کاسنی روزی یک لیوان صبح ناشتا و یک لیوان آخر شب جهت درمان این بیماری و تسریع در سیر بهبودی آن مؤثر است.
مرادی با اشاره به استفاده از ترکیب چهار بذر برای درمان کبد چرب در طب سنتی، اعلام کرد: تخم های کاسنی، خرفه، خربزه و خیار را با هم نیمکوب نموده و کمی از آن را از شب در عرق کاسنی و شاه تره خیسانده و صاف کنید و صبح آن را مصرف کنید، بعد از ظهر نیز از این مخلوط چهار بذر دوباره در عرق کاسنی و شاه تره خیسانده و مصرف کنید، بهتر است که مصرف این دارو با غذا فاصله داشته باشد و پس از خوردن دارو نیز تا یک ساعت غذا نخورید.
این متخصص طب سنتی با بیان این که افراد مبتلا به کبد چرب روزانه یک لیوان مخلوط عرق کاسنی و شاه تره بنوشند، اعلام کرد: مصرف غذاهایی که انرژی زیادی فراوری نمی نمایند مانند انواع آش ها، خورش هایی که با سبزیجات تهیه می شوند و سوپ، در درمان مفید بوده و بهتر است کسانی که معده ضعیف ندارند، خورش ها را کمی ترش تر تهیه نمایند.
وی توضیح داد: چای ترش، چای سبز، آلبالو، آب آلبالو، آب زرشک، آبغوره و عناب در دوره نیز درمان یاری نماینده است.
مرادی با اشاره به این که یکی از توصیه های ما عدم نوشیدن آب یخ، به ویژه آبی است که جرم یخ درون آن وجود دارد، اعلام کرد: به جای آب نوشیدنی عسل، آب و آبلیمو استفاده نمایند، اگر این روند را افراد دو تا سه ماه اجرا نمایند و در طول این مدت بیشتر غذاهایشان آبپز باشد و از انواع سوپ ها با سبزیجات مختلف استفاده نمایند، رو به بهبودی می روند.
این متخصص طب سنتی تأکید کرد: افرادی که مبتلا به کبد چرب هستند در صورتی که بیماری شان در حد میانه و یا شدید و یا همراه با افزایش آنزیم های کبدی باشد علاوه بر این بیماری ممکن است به دیابت، فشارخون و چاقی زیاد نیز مبتلا شوند که برای جلوگیری از بروز عوارض ناشی از این بیماری ها ضروری است درمان خود را تحت نظر پزشکان مربوطه انجام دهند.
منبع: فرارو