طرز تهیه پاستا پنه پنیری یا خوراک سه پنیر

به گزارش وبلاگ لین هوان، پاستا پنه یکی از انواع پاستا هاست که با نام پنه مرغ، پنه آلفردو و ... و با انواع سس پاستا طبخ می گردد. طرز تهیه پاستا پنه پنیری را بخوانید.

طرز تهیه پاستا پنه پنیری یا خوراک سه پنیر

وبلاگ لین هوان | سرویس آشپزی - تاریخچه فراوری و مصرف پاستا به دوران امپراطوری رم باستان باز می گردد. امروزه اما، این خوراک محبوب در انواع و اشکال مختلف فراوری شده و به یکی از پرمصرف ترین غذاهای مردم دنیا تبدیل شده است. یکی از مزایای عظیم پاستا این است که تقریبا می توان آن را با همه مواد غذایی؛ از گوشت و مرغ و ماهی گرفته تا سبزیجات و میوه ها ترکیب کرد و یا با انواع سس پاستا سرو نمود. از دیگر مزایای تهیه پاستا، حاضرشدن سریع آن در کمتر از نیم ساعت است.

چند نکته اساسی در پخت انواع پاستا

  • همواره این نکته را به یاد داشته باشید که برای پخت پاستا باید از قابلمه عظیم استفاده نموده و پاستا را با آب کم و مقداری نمک جوشاند.
  • هرگز درب قابلمه را نبندید زیرا آب سر می رود.
  • از پخت زیاد انواع پاستا خودداری نمایید و وقتی پاستا نرم شد (نه آنقدر نرم که زیر دندان له گردد)، آن را آبکش نمایید.

زمان پیشنهادی برای پخت انواع پاستا:

پاستای تازه تو خالی 2 تا 3 دقیقه

پاستای تازه تو پر 8 تا 10 دقیقه

پاستای خشک تو خالی 10 تا 12 دقیقه

پاستای خشک تو پر 15 تا 20 دقیقه

مواد لازم برای پخت پاستا پنه پنیری یا خوراک سه پنیر:

کره برای چرب کردن ظرف
پاستا پنه 400 گرم
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
پنیر ریکوتا 350 گرم
ریحان تازه چند برگ
پنیر موزارلا یا هالومی 100 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 70 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه پاستا پنه پنیری یا خوراک سه پنیر:

  1. برای تهیه پاستا پنه پنیری یا خوراک سه پنیر که تقریبا مشابه پاستا پنیری است، ابتدا یک ظرف پیرکس عظیم را با کره چرب کنید و کنار بگذارید.
  2. یک قابلمه عظیم را پر از آب نموده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، پاستا را داخل آب ریخته و کمی نمک و مقدار کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید.
  3. پس از 8 الی 10 دقیقه پاستاهایی که تقریبا نرم شده اند را آبکش نمایید.
  4. در این مرحله تخم مرغ ها را درون کاسه ای شکسته و هم بزنید. پنیر ریکوتا را به آن اضافه نموده و به مقدار لازم نمک و فلفل بزنید.
  5. نیمی از پاستاهای آبکش شده را کف ظرف چرب شده بریزید و روی آن ها را با برگ های ریحان بپوشانید.
  6. مقداری از مخلوط پنیر ریکوتا و تخم مرغ را به آرامی روی پاستاها ریخته، سپس رنده شده را روی آن پخش کنید.
  7. به جامانده برگ های ریحان را روی پنیرها قرار داده و باقی پاستا را نیز روی برگ های ریحان قرار دهید.
  8. مخلوط پنیر ریکوتا و تخم مرغ را روی پاستا ریخته و با پنیر پارمزان روی آن را بپوشانید.
  9. فر را روشن کنید و دمای آن را روی 190 درجه سانتی گراد یا 375 درجه فارنهایت تنظیم نموده و پاستا را به مدت 30 الی 40 دقیقه داخل فر قرار دهید.

برای تزیین پاستا پنه پنیری می توانید از برگ های ریحان استفاده نمایید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه پاستا پنه پنیری یا خوراک سه پنیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاستا پنه پنیری یا خوراک سه پنیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید