طرز تهیه پاستا پنه پنیری یا خوراک سه پنیر
به گزارش وبلاگ لین هوان، پاستا پنه یکی از انواع پاستا هاست که با نام پنه مرغ، پنه آلفردو و ... و با انواع سس پاستا طبخ می گردد. طرز تهیه پاستا پنه پنیری را بخوانید.
وبلاگ لین هوان | سرویس آشپزی - تاریخچه فراوری و مصرف پاستا به دوران امپراطوری رم باستان باز می گردد. امروزه اما، این خوراک محبوب در انواع و اشکال مختلف فراوری شده و به یکی از پرمصرف ترین غذاهای مردم دنیا تبدیل شده است. یکی از مزایای عظیم پاستا این است که تقریبا می توان آن را با همه مواد غذایی؛ از گوشت و مرغ و ماهی گرفته تا سبزیجات و میوه ها ترکیب کرد و یا با انواع سس پاستا سرو نمود. از دیگر مزایای تهیه پاستا، حاضرشدن سریع آن در کمتر از نیم ساعت است.
چند نکته اساسی در پخت انواع پاستا
- همواره این نکته را به یاد داشته باشید که برای پخت پاستا باید از قابلمه عظیم استفاده نموده و پاستا را با آب کم و مقداری نمک جوشاند.
- هرگز درب قابلمه را نبندید زیرا آب سر می رود.
- از پخت زیاد انواع پاستا خودداری نمایید و وقتی پاستا نرم شد (نه آنقدر نرم که زیر دندان له گردد)، آن را آبکش نمایید.
زمان پیشنهادی برای پخت انواع پاستا:
پاستای تازه تو خالی 2 تا 3 دقیقه
پاستای تازه تو پر 8 تا 10 دقیقه
پاستای خشک تو خالی 10 تا 12 دقیقه
پاستای خشک تو پر 15 تا 20 دقیقه
مواد لازم برای پخت پاستا پنه پنیری یا خوراک سه پنیر:
کره | برای چرب کردن ظرف |
پاستا پنه | 400 گرم |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
پنیر ریکوتا | 350 گرم |
ریحان تازه | چند برگ |
پنیر موزارلا یا هالومی | 100 گرم |
پنیر پارمزان رنده شده | 70 گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه پاستا پنه پنیری یا خوراک سه پنیر:
- برای تهیه پاستا پنه پنیری یا خوراک سه پنیر که تقریبا مشابه پاستا پنیری است، ابتدا یک ظرف پیرکس عظیم را با کره چرب کنید و کنار بگذارید.
- یک قابلمه عظیم را پر از آب نموده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، پاستا را داخل آب ریخته و کمی نمک و مقدار کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید.
- پس از 8 الی 10 دقیقه پاستاهایی که تقریبا نرم شده اند را آبکش نمایید.
- در این مرحله تخم مرغ ها را درون کاسه ای شکسته و هم بزنید. پنیر ریکوتا را به آن اضافه نموده و به مقدار لازم نمک و فلفل بزنید.
- نیمی از پاستاهای آبکش شده را کف ظرف چرب شده بریزید و روی آن ها را با برگ های ریحان بپوشانید.
- مقداری از مخلوط پنیر ریکوتا و تخم مرغ را به آرامی روی پاستاها ریخته، سپس رنده شده را روی آن پخش کنید.
- به جامانده برگ های ریحان را روی پنیرها قرار داده و باقی پاستا را نیز روی برگ های ریحان قرار دهید.
- مخلوط پنیر ریکوتا و تخم مرغ را روی پاستا ریخته و با پنیر پارمزان روی آن را بپوشانید.
- فر را روشن کنید و دمای آن را روی 190 درجه سانتی گراد یا 375 درجه فارنهایت تنظیم نموده و پاستا را به مدت 30 الی 40 دقیقه داخل فر قرار دهید.
برای تزیین پاستا پنه پنیری می توانید از برگ های ریحان استفاده نمایید.
منبع: setare.com