طرز تهیه سرکه سیب خانگی فقط با این ترکیب ساده
به گزارش وبلاگ لین هوان، سرکه سیب یکی از چاشنی های پر طرفدار و پر کاربرد است که می توانید این سرکه را در خانه تهیه و استفاده کنید. در این مطلب با طرز تهیه سرکه سیب در خانه آشنا می شوید.
به گزارش وبلاگ لین هوان، طرز تهیه سرکه سیب خانگی از آن مواردی است که بسیاری تصور می کنند خیلی سخت است. اما در واقعیت اینگونه نیست و شما می توانید به راحتی سرکه سیب را خودتان و در خانه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه سرکه سیب خانگی
سیب: یک کیلو
شکر: 3 قاشق غذاخوری
آب جوشیده سرد شده: به اندازه کافی
- روش درست نگهداری از سرکه سیب در خانه | چه زمانی سرکه سیب را دور بریزیم ؟
طرز تهیه سرکه سیب خانگی
مرحله اول
برای درست کردن سرکه سیب در ابتدا سیب ها را تمیز می شوییم و خشک می کنیم؛ سپس از وسط نصف می کنیم و هسته و وسط سیب را برش می زنیم و روی تخته آشپزخانه قطعه قطعه می کنیم.
مرحله دوم
یک شیشه را از قبل تمیز بشویید و خشک کنید، سپس سه قاشق شکر داخل آن بریزید و سیب های خرد شده را داخل شیشه ریخته و از آب جوشیده سرد شده روی آن ها می ریزیم.
مرحله سوم
آب به اندازه ای باشد که روی سیب ها را بگیرد، ولی شیشه کامل پر نشود. در شیشه را نمی بندیم و فقط با یک پارچه روی در را می پوشانیم و برای یک هفته در جای تاریک و گرم می گذاریم.
مرحله چهارم
بعد از یک هفته پوشش روی در را بر می داریم و از یک در کوچک تر استفاده می کنیم و روی سیب ها فشار می دهیم تا سیب ها بالا نیایند؛ این کار باعث می شود کپک نزنند.
مرحله پنجم
پوشش پارچه ای را روی شیشه بگذارید و برای 20 روز در مکانی تاریک و گرم بگذارید، سپس سرکه را صاف کنید، اگر سفیدک زده بود کپک نیست؛ ولی اگر به رنگ طوسی بود کپک است.
مرحله ششم
بعد از صاف کردن در شیشه ریخته و در جای تاریک و خنک برای 3 هفته تا 6 ماه نگهداری کنید.
منبع: همشهری آنلاین