تغییرات قیمتی کالا های اساسی در بهمن ماه، کدام کالا ها گران شدند؟
به گزارش وبلاگ لین هوان، مرکز آمار ضمن انتشار گزارش میانه قیمت کالا های خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور در بهمن 1401 خاطرنشان کرد: در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده های آن، اقلام گوشت گوسفند با 21,8 درصد، گوشت گاو یا گوساله با 13.2 درصد، ماهی قزل آلا با 12.2 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
به گزارش تسنیم؛ در بهمن ماه 1401 تغییرات میانه قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه های مختلف کالا های خوراکی در منطقه ها شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات
در این گروه، اقلام برنج خارجی درجه یک با 5,2 درصد و رشته آش با 3.2 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
گوشت قرمز، سفید و فرآورده های آن ها
در این گروه، اقلام گوشت گوسفند با 21,8 درصد، گوشت گاو یا گوساله با 13.2 درصد، ماهی قزل آلا با 12.2 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با 1,3 درصد و دوغ پاستوریزه با 0.8 درصد می باشد و بعلاوه بیشترین کاهش قیمت مربوط به تخم مرغ ماشینی با 1.9- درصد و شیر پاستوریزه با 0.1 - درصد بوده است.
میوه و خشکبار
در این گروه، بیش ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به انار با 17 درصد، موز با 11.9 درصد، هندوانه با 7.2 و پسته با 6.9 درصد می باشد.
سبزیجات و حبوبات
در این گروه، بیش ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به فلفل دلمه ای با 31,1 درصد، بادمجان با 26.2 درصد، خیار با 23.7 درصد و پیاز با 22.5 درصد می باشد.
قند و شکر، آشامیدنی ها و سایر خوراکی ها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به نوشابه گازدار با 5,7 درصد و چای خارجی بسته ای با 1.6 درصد می باشد.
منبع: فرارو