ترکیه جواب تهدید خلیفه حفتر را داد

به گزارش وبلاگ لین هوان، ترکیه: نیروهای حفتر و حامیان آن اگر به نیروهای ترکیه حمله نمایند، جایی برای فرار نخواهند داشت.

ترکیه جواب تهدید خلیفه حفتر را داد

وزیر دفاع ترکیه به نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی هشدار داد که در صورت حمله به نیروهای آنکارا در لیبی، حمله به این نیروها را هدفی مشروع می داند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، خلوصی آکار، وزیر دفاع ترکیه که در حال حاضر در لیبی به سر می برد، در سخنانی در جریان بازدید از یگان های کشورش در لیبی به نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی تحت امر خلیفه حفتر هشدار داد که در صورت حمله به نیروهای آنکارا در لیبی، کشورش حمله به این نیروها در تمامی مناطق را قانونی در نظر خواهد گرفت.

وی ضمن جنایتکار خواندن خلیفه حفتر، گفت: نیروهای حفتر و حامیان آن اگر به نیروهای ترکیه حمله نمایند، جایی برای فرار نخواهند داشت.

آکار اضافه نمود: مشکل اصلی لیبی نیروهای حفتر و حامیان آنها هستند و همه باید برای ایجاد راهکار بحران کوشش نمایند و هرگونه اقدام و رفتاری خارج از این چارچوب اشتباه است.

وی در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به اختلاف ترکیه و یونان بر سر جزیره قبرس نیز از یونان خواست که از مواضع سختگیرانه و متکبرانه دست بردارد حضور ترکیه را بپذیرد تا دو طرف به یک راهکار واقعی برای مسئله قبرس دست یابند.

خلوصی آکار شنبه و در سفری از پیش اعلام نشده وارد طرابلس شد و با خالد المشری، رئیس شورای عالی دولت وفاق ملی لیبی ملاقات و گفت وگو کرد.

منبع: عصر ایران

به "ترکیه جواب تهدید خلیفه حفتر را داد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترکیه جواب تهدید خلیفه حفتر را داد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید