آش گندم اصفهان مجلسی و با طعمی فوق العاده
به گزارش وبلاگ لین هوان، آش گندم یکی از آش های استان اصفهان است. آش گندم انواع مختلفی دارد و در هر شهری بنا بر ذائقه و طبع مردم آن شهر تهیه می گردد و مواد گوناگونی در آن به کار می رود. این آش را هم می توان بدون گوشت تهیه کرد که در این صورت یک غذای گیاهی در پیش رو دارید و هم می توانید در تهیه آن از گوشت بهره ببرید که مواد مغذی بیشتری را وارد بدنتان کنید.
مواد لازم
گندم: نصف لیوان
عدس: نصف لیوان
برنج: نصف لیوان
گوشت کم چرب: 200 گرم
پیاز: به میزان لازم
شلغم: 2 عدد
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
مراحل پخت
ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس می کنیم تا نفخ آن گرفته گردد.
سپس پیاز را خرد نموده و کمی با روغن تفت می دهیم.
سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه نموده و هم می زنیم تا رنگ پیاز طلایی گردد.
گوشت را به دو نوع می توانید بهره ببرید یا آن را به تکه های ریز تبدیل کنید و یا با یک عدد پیاز مخلوط نموده و قلقلی کنید؛ که برای اولی از گوشت تکه ای و دومی از گوشت چرخ نموده باید بهره ببرید.
گوشت های قلقلی شده را مقداری همراه با پیاز تفت می دهید تا خودش را بگیرد.
پس از این مراحل آب را به گوشت در حال پخت اضافه می کنید.
سپس حبوبات و برنج را که از قبل خیس خورده اند به مواد اضافه می کنید و اجازه می دهید تا آب شورع به جوشیدن کند.
زیر قابلمه را کم نموده و شلغم ها را مواد در حال پخت می افزایید.
حدود 3 الی 4 ساعت زمان ضروری است تا مواد خوب با هم مخلوط شوند و پخته شوند.
پس از پخت کامل مواد نمک را اضافه می کنید.
در نهایت پس از 10 دقیقه آش شما آماده است.
منبع: گردشبان