یک درمان نو برای فشارخون و اضطراب؛ تعجب نکنید، عمل کنید!
به گزارش وبلاگ لین هوان، مطالعه جدیدی که در مجله Occupational & Environmental Medicine منتشر شده، عنوان می نماید که بودن در طبیعت می تواند پادزهری در جهت کنترل اضطراب و مدیریت فشار خون باشد.
بر اساس یک مطالعه تازه، وقت گذراندن در بیرون از منزل و بودن در طبیعت، جنگل، دریا و و هرآنچه که تداعی گر یک طبیعت زنده است، می تواند احتیاج به داروهای اضطراب و دیگر داروها را کاهش دهد.
طبق مطالعه ای که اخیراً در مجله Occupational & Environmental Medicine منتشر شد، محققان دریافتند که بودن در طبیعت تا چهار مرتبه در هفته، احتیاج به استفاده از داروهای سلامت روان را تا 33 درصد کاهش می دهد.
این مطالعه نشان می دهد که گذراندن وقت در فضاهای سبز (شامل جنگل ها و باغ ها) و بعلاوه فضاهای آبی (شامل دریاها و رودخانه ها)، احتمال استفاده از قرص های فشار خون را تا 36 درصد و داروهای آسم را تا 26 درصد کم می نماید.
حدود 6000 نفر از افرادی که در شهرهای بزرگ فنلاند زندگی می نمایند، در این تحقیق موردآنالیز قرار گرفتند و از آنها در خصوص دسترسی و استفاده از فضاهای سبز و آبی (شامل پارک، باغ وحش، رودخانه و دریاچه) سؤال شد. بعلاوه پرسیده شد که از بودن در منظره ها طبیعی لذت می برند یا خیر و [با در نظر گرفتن متغیرهایی نظیر آلودگی صوتی و محیطی] آیا در خارج از منزل ورزش می نمایند؟
سپس از پاسخ دهندگان در خصوص استفاده آنها از داروهای ضد اضطراب، آسم، افسردگی، فشار خون بالا و داروهای مربوط به بی خوابی سؤال شد.
این مطالعه می گوید که شش دقیقه ورزش با شدت بالا برای سلامت مغز حیاتی است. آن تورونن، محقق ارشد در مؤسسه سلامت فنلاند و یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت: تصور می گردد زمانی که امکانِ بودن مداوم در طبیعت برای افراد فراهم باشد، تأثیر مثبت آن به مرور در زندگی مشاهده خواهد شد. باید در نظر داشت که فعالیت جسمی (تحرک و ورزش) در این شرایط نیز یک عامل کلیدی در ارتقای فواید طبیعت در زمینه سلامت است.
در این بین شاید بعضی از شواهد متناقض به نظر برسند، اما چیزی که به طور کلی در این آنالیز تعیین شد این است که بودن در محیط های طبیعی برای سلامت انسان مفید است.
نتایج کلی این مطالعه حاکی از این است که بازدیدهای مکرر از فضاهای سبزِ طبیعی یا منظره ها آبی و دریایی، با استفاده کمتر از داروهای سلامت روان، ضد فشار خون و آسم در محیط های شهری مرتبط است.
منبع: upi - خبرآنلاین
منبع: فرادید