چه کنیم برنج کته خوب از آب دربیاید؟
به گزارش وبلاگ لین هوان، درست کردن کته به مراتب از تهیه برنج آبکش راحت تر و سریع تر است؛ اما درست کردن یک کته خوب و باکیفیت و خوشمزه هم فوت و فن های خودش را دارد.
مواد لازم برای تهیه برنج کته:
- برنج خیس خورده: چهار پیمانه
- نمک: یک قاشق غذاخوری
- روغن جامد یا کره: یک پنجم پیمانه
طرز تهیه و دستور پخت برنج کته:
1. برنج خیس خورده را در قابلمه بریزید و سطح آب برنج را به شکلی تنظیم کنید که تقریبا یک بند انگشت بالاتر از میزان خود برنج باشد.
2. نمک و نیمی از روغن را در برنج بریزید و آن را روی حرارت بالا قرار دهید. بعد از جوش آمدن آب، کف برنج را بگیرید، حرارت را کم کنید و در آن را بگذارید.
3. وقتی آب برنج تمام شد، در قابلمه را همراه با دم کنی روی آن قرار دهید تا برنج کاملا دم بکشد.
4. بعد از حدود 30 دقیقه برنج کته آماده است. قبل از سرو میزان به جای مانده روغن را روی برنج کته بریزید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.
5. چون برنج کته آبکشی ندارد، به میزان نمکی که اضافه می کنید، دقت کنید تا برنج شور نشود. علاوه بر این اگر برنج کته را از قبل خیس کرده اید، یا مایل هستید برنج میزانی دان در بیاید، آب کمتری در قابلمه بریزید.
منبع: ایرنا زندگی