طرز تهیه دسر فرانسوی با شکلات سوربن
به گزارش وبلاگ لین هوان، فرانسه جز کشورهایی است که همواره در پخت و پز و آشپزی جلوی صف ایستاده و بیشتر از هر چیزی برای غذاها و دسرهای خوشمزه اش معروف است. فرانسه تنوع زیادی در دسر دارد و ما ترکیبی از دسر فرانسوی با شکلات سوربن را در اختیار شما قرار می دهیم.
شکلات جز خوراکی های جادویی است که شادی را چند برابر می نماید و فواید زیادی برای بدن دارد. شکلات سوربن با در نظر گرفتن استانداردهای جهانی و بعلاوه انتخاب مواد اولیه مرغوب توانسته شکلاتی با کیفیت را به بازار عرضه کند. شکلات سوربن به صورت های مختلف تخته ای، شکلات صبحانه، شکلات پذیرایی، روکش بستنی و … محصولات خود را به بازار ارائه نموده است.
مواد لازم برای تهیه دسر فرانسوی با شکلات سوربن
- کیک خرد شده 300 گرم
- پسته خرد شده 50 گرم
- کره کاله خرید آنلاین 60 گرم
- مارمالاد آناناس دو قاشق سوپ خوری
- خامه فرادما کاله خرید آنلاین سه قاشق سوپ خوری
- شکلات سوربن 300 گرم
طرز تهیه دسر فرانسوی با شکلات سوربن
مرحله اول
کیک ساده را خرد کنید و درون یک کاسه میانه بریزید و با همزن برقی پودر کنید و بعد به ترتیب کره، مارمالاد، پسته خرد شده، خامه و در نهایت شکلات را اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
مرحله دوم
سپس خمیر به دست آمده را از فریزر بیرون آورید و آن را به صورت رولت گرد می کنیم و داخل سینی قرار داده و مجددا داخل فریزر قرار دهید پس از گذشت یک ساعت رولت را از فریزر بیرون آورید و با شکلات شیری روی آن را روکش نمایید و بعد از اینکه خودش را گرفت رولت ها را با چاقو به صورت حلقه ای برش بزنید و دسرهای برش خرده را در سینی دلخواهتان بچینید و آن را سرو کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید.
منبع: کتاب کاله