خبرنگاران مبارزه با نابرابری در اقتصاد فولاد تقویت می گردد

به گزارش وبلاگ لین هوان، تبریز - خبرنگاران - وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به وجود تبعیض در صنعت فولاد کشور، گفت: مبارزه با نابرابری ها در این بخش مهم اقتصاد کشور را ادامه داده و تقویت می کنیم.

خبرنگاران مبارزه با نابرابری در اقتصاد فولاد تقویت می گردد

به گزارش وبلاگ لین هوان، علیرضا رزم حسینی عصر آدینه در نشست با تجار و صاحبان صنایع آذربایجان شرقی در اتاق بازرگانی تبریز، افزود: متاسفانه طی سال های اخیر شاهد وجود تبعیض ها در فولاد کشوریم و باید جنگ تمام عیار در قبال رانت های ایجاد شده در این بخش شروع گردد که طی ماه های اخیر اقداماتی در این زمینه به انجام رسیده است.

وی با تاکید بر اینکه باید کوشش های فروانی در این زمینه صورت پذیرد، گفت: ما در وزارت صمت تصمیم جدی در این زمینه داریم و بخشی از اقدامات و برنامه ها تا به امروز عملیاتی شده و بخش دیگری نیز طی هفته های آینده عملیاتی خواهد شد.

رزم حسینی تقویت زنجیره اقتصاد فولاد کشور را جزو برنامه های اولویت دار وزرت صمت اعلام و افزود: باید به گونه ای در این بخش برنامه ریزی و تصمیم گیری گردد تا مصرف کننده متحمل ضرر و زیان و ظلم نگردد که البته این برنامه ها باید مرحله به مرحله پیش برود.

وی با بیان اینکه قوانین باید منجر به توسعه کشور گردد و در این زمینه نمایندگان مجلس شورای اسلامی وظیفه ای خطیر بر عهده دارند، یادآور شد: انعطاف پذیری قوانین مربوط به صنعت، تجارت و معادن باید بر همین اساس تدوین گردد.

رزم حسینی به قابلیت های بزرگ آذربایجان شرقی در حوزه صنعت و به خصوص معادن اشاره نمود و گفت: اینکه عنوان می گردد عصاره معادن این استان به جاهای دیگر می رود و نخاله های آن مال این استان است را می پذیرم اما این مساله تنها مربوط به آذربایجان شرقی نیست و چنین قضیه ای برای کل کشور وجود دارد و باید به مبارزه با آن پرداخت.

وی ادامه داد: بدون تعارف باید اذعان کنم که در حوزه اکتشاف، استخراج و بهره برداری از معادن کشور عقب ماندگی های اساسی وجود دارد و تا به امروز نتوانسته ایم در این رابطه عملکردی مناسبی داشته باشیم و اینکه آذربایجان شرقی قطب معادن کشور بوده و تا به امروز از این مزیت بزرگ مالی و تجاری آنگونه که باید استفاده نشده است، قابل پذیرش است.

رزم حسینی نقش آذبایجان شرقی در صادرات غیرنفتی را بسیار مهم خواند و با اشاره به همسایگی این استان با چند کشور، افزود: اخیرا نشستی در وزارتخانه برگزار گردید و مقرر گشت این استان و شهر صنعتی و تجاری تبریز به عنوان مرکز صادرات به جمهوری های آذربایجان و ارمنستان مشخص گردد تا صادرات ایران به این دو کشور و قفقاز سهل تر و سریع به انجام برسد.

وی عملکرد ستاد تسهیل رونق تولید در آذربایجان شرقی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: بعضی از تصمیمات این ستاد در سطخ ملی قابل استفاده است و در این رابطه نیز نشستی طی هفته آینده در تهران برگزار می گردد که استاندار آذربایجان شرقی و رییس اتاق بازرگانی تبریز نیز باید در آن حضور داشته باشند.

وزیر صمت با بیان اینکه به هر نحو ممکن باید قوانین مزاحم از سر راه تولید و صنعت برداشته گردد، ادامه داد: ما معتقدیم خم شدن قوانین به نفع این بخش برای مجموعه های مالی کشور سودآور و مشخص کننده خواهد بود و باید مجلس و دولت در این رابطه همکاری های تنگاتنگ با یکدیگر داشته باشند.

رزم حسینی افزود: در این زمینه طی چند روز آینده مقررات جدید مربوط به معادن غیرفعلال کشور در استان های مختلف ابلاغ می گردد که طی آن معادنی که با وجود صدور مجوزهای لازم هنوز به بهره برداری نرسیده و استخراجی از آنها صورت نمی گیرد، باید مجددا به مزایده گذاشته شوند.

وی وجود 11 هزار پهنه معدنی در کشور را ظرفیتی بسیار بزرگ برای ایجاد تحول مالی و درآمدی در کشور خواند و گفت: با ابلاغیه فوق می توان نسبت به فعال سازی بیش از پیش معادن کشور اقدام کرد.

به گزارش وبلاگ لین هوان، استاندار آذربایجان شرقی نیز در این نشست هدف از حضور و دعوت از وزیر صمت به این استان را چاره اندیشی اساسی برای رونق کسب و کار و فعالیت های تولیدی و صنعتی در استان اعلام و افزود: آذربایان شرقی مهمترین استان کشور در صنعت، خدمات و کشاورزی و معادن است که باید بر اساس همین صندلی مورد توجه قرار بگیرد.

محمدرضا پورمحمدی گفت: هم اکنون 5 هزار و 500 واحد صنعتی و تولیدی عمده و 13 واحد خودروسازی در آذربایجان شرقی فعال است که بر اساس اخرین آمارها 35 درصد قطعات خودروئی کشور در این استان تولید و به بازارهای مصرف ارایه می گردد.

وی از آذربایجان شرقی به عنوان قطب تولید شکلات و شیرینی در ایران نام برد و افزود: علاوه بر این صنعت، معادن گوناگون مس، طلا و کانی های غیر فلزی در این استان وجود دارد که نیازمند سرمایه گذاری های کلان و واحدهای پایین دستی و تولید می باشد.

پورمحمدی یادآور شد: با وجود تحریم های مالی شدید و شیوع ویروس کرونا هیچ واحد تولیدی و صنعتی در آذربایجان شرقی طی 2 سال اخیر تعطیل نشده است و 100 واحدی که قبلا به تعطیلی کشیده بودند، به همت سرمایه گذاران استان فعال شده اند.

به گزارش وبلاگ لین هوان در نشست فوق که بیش از 4 ساعت به طول انجامید، روسای کمیسیون های صنعت، معدن، صنایع غذایی، صادرات و واردات، بهبود فضای کسب و کار، حمل و نقل، اقتصاد دانش بنیان، سرمایه گذاری، قطعه سازان، فولاد، ستاد تسهیل و نساجی اتاق بازرگانی تبریز به بیان دیدگاه ها و مسایل و مسائل حوزه های کاری خود پرداختند.

منبع: ایرنا

به "خبرنگاران مبارزه با نابرابری در اقتصاد فولاد تقویت می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران مبارزه با نابرابری در اقتصاد فولاد تقویت می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید