همه چیز درباره خرید بلیط حمل خودرو با قطار

به گزارش وبلاگ لین هوان، خبرنگاران- حمل خودرو با قطار در جهت های محدودی انجام می شود اما معمولا از تهران برای اغلب کلان شهر ها امکان خرید بلیط حمل خودرو با قطار وجود دارد. هزینه خرید بلیط حمل خودرو با قطار برای همه مدل ها یکسان است ولی درصدی از ارزش خودرو به عنوان حق بیمه دریافت می شود. به جز حق بیمه، خرید بلیط حمل خودرو با قطار شرایط دیگری مثل نحوه محاسبه هزینه نگهداری و پارکینگ دارد. امکان خرید بلیط حمل خودرو برای مدل های تصادفی وجود ندارد و محدودیت های شرکت رجا بابت ارتفاع خودرو مانع خرید بلیط برای اغلب شاسی بلند ها می شود.

همه چیز درباره خرید بلیط حمل خودرو با قطار

قیمت بلیط حمل خودرو با قطار

به گزارش وبلاگ لین هوان، خرید بلیط حمل خودرو با قطار الان در جهت هایی با مبدا و مقصد تهران و مشهد انجام می شود. در جهت تهران - مشهد که رکورد جابجایی مسافر در آن شکسته شد، خرید بلیط حمل خودرو با قطار 578 هزار تومان هزینه دارد. یکی از گران ترین بلیط های حمل خودرو با قطار در جهت تهران - بندرعباس فروخته می شود و خرید آن تقریبا معادل یک میلیون تومان آب می خورد. خرید بلیط حمل خودرو با قطار از مبدا تهران به اهواز و شیراز به ترتیب 632 هزار تومان و 614 هزار تومان تمام می شود و آن هایی که برای خرید بلیط حمل خودرو با قطار از تهران به تبریز اقدام می کنند باید 444 هزار تومان بپردازند. در جهت مشهد - اهواز قیمت بلیط حمل خودرو با قطار 886 هزار تومان است. بلیط حمل خودرو با قطار را در جهت مشهد - بندرعباس 809 هزار تومان می فروشند و خرید این بلیط در جهت مشهد - رشت 467 هزار تومان هزینه دارد.

انواع بلیط حمل خودرو با قطار

مبدا

مقصد

قیمت بلیط حمل خودرو با قطار

تهران

مشهد

578 هزار تومان

تهران

اهواز

632 هزار تومان

تهران

تبریز

444 هزار تومان

تهران

بندرعباس

یک میلیون تومان

تهران

شیراز

614 هزار تومان

مشهد

اهواز

886 هزار تومان

مشهد

بندرعباس

809 هزار تومان

مشهد

رشت

467 هزار تومان

شرایط خرید بلیط حمل خودرو با قطار

خرید بلیط حمل خودرو با قطار برای همه مدل ها هزینه یکسانی دارد، اما این وسط پای حق بیمه مطرح است. حق بیمه برمبنای درصدی از ارزش خودرو، به شکل جداگانه محاسبه و به صورت نقدی از مالک یا خریدار بلیط دریافت می شود. به جز ماجرای حق بیمه، خرید بلیط حمل خودرو با قطار شرایط دیگری دارد. نگهداری خودرو در ایستگاه مقصد تا چهار روز هزینه ای نخواهد نداشت، اما از روز پنجم به بعد هزینه پارکینگ محاسبه می شود. شرکت رجا، خودرو های تصادفی یا خودرو هایی که به خاطر ایراد فنی روشن نمی شوند را با قطار جابجا نمی کند. امکان حمل خودرو با قطار برای مدل هایی که ارتفاعشان بیشتر از یک متر و 58 سانتیمتر است، وجود ندارد. همین محدودیت برای مدل هایی با عرض بیش از یک متر و 80 سانتیمتر اعمال می شود. یعنی عملا راننده های خودرو هایی مثل وانت نیسان، ون و اغلب شاسی بلند ها باید بی خیال خرید بلیط حمل خودرو با قطار شوند. یکی دیگر از شرایط حمل خودرو با قطار، جدا کردن سرباتری در مبدا و نصب مجدد آن در مقصد است. باک خودرو هایی که قرار است با قطار جابجا شوند نباید از یک چهارم ظرفیت کل بیشتر باشد و گاز خودور های دوگانه سوز و گازسوز هم باید به طور کامل تخلیه شود.

منبع: فرارو

به "همه چیز درباره خرید بلیط حمل خودرو با قطار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "همه چیز درباره خرید بلیط حمل خودرو با قطار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید