ثبت ملی 2 اثر لرستان در فهرست میراث صنعتی

به گزارش وبلاگ لین هوان، معاون میراث فرهنگی لرستان گفت: برای نخستین بار با ثبت ملی دو اثر از استان در فهرست میراث صنعتی کشور موافقت شد.

ثبت ملی 2 اثر لرستان در فهرست میراث صنعتی

از انجمن پرنده پارسی دیدن فرمایید.

به گزارش وبلاگ لین هوان به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان لرستان، زهرا بهاروند با اعلام این خبر گفت: در نخستین همایش تخصصی ثبت میراث صنعتی کشور که با حضور معاون میراث فرهنگی کشور و مدیرکل دفتر ثبت آثار، حفظ و احیای میراث طبیعی و معنوی کشور در بندر ماهشهر برگزار گردید با ثبت ملی دو اثر استان لرستان نیز موافقت شد.

بهاروند اظهار کرد: در این جلسه با ثبت ملی کارخانه سیمان شهرستان دورود به عنوان یکی از نخستین کارخانه های احداث شده در استان و همچنین کوره آجرپزی خرم آباد که در گذشته برای ساخت آجر از آن استفاده می شد، موافقت شد.

او بیان نمود: به زودی و پس از سیر مراحل قانونی، شماره ثبت این دو اثر از سوی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به استاندار لرستان ابلاغ خواهد شد.

منبع: میراث آریا

به "ثبت ملی 2 اثر لرستان در فهرست میراث صنعتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ثبت ملی 2 اثر لرستان در فهرست میراث صنعتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید