برترین خینکالی تفلیس را کجا بخوریم؟
به گزارش وبلاگ لین هوان، خینکالی مشهورترین غذا در گرجستان است. این غذا به طور مرتب در رژیم غذایی روزانه مردم جای دارد و گردشگران، در سفر به گرجستان حتما این غذا را امتحان می نمایند.
با ما سفر کنید و با تور گرجستان ارزان از زیباترین کشور اروپا دیدن کنید و شهر زیبای تفلیس را ببینید.
در سفر به گرجستان اگر در پی امتحان کردن غذای محلی باشید، اولین غذایی که به شما پیشنهاد می شود، خینکالی است. خینکالی غذایی است که جایگاه خاصی در فرهنگ مردم گرجستان دارد و یکی از مهم ترین غذاهای رژیم غذایی روزانه مردم گرجستان است.
چه چیزی باعث شده که خینکالی معروف شود؟خینکالی نوعی دامپلینگ گوشت است. گوشت قبل از اینکه در خمیر پیچیده شود، خام است. این دامپلینگ را می جوشانند و بخارپز نمی شود. به همین علت در فرایند پخت، آب گوشت وارد دامپلینگ می شود در نتیجه یک نوع دامپلینگ آب دار است و بعد از اولین گاز، باید آب آن را کاملا نوش جان کنید بدون اینکه قطره ای از آن روی بشقاب بیافتد!
راحت ترین راه برای خوردن این غذا، خوردن با دست است. ریشه این غذا به منطقه ها کوهستانی گرجستان برمی شود و بعدها در سراسر این کشور رواج پیدا نموده است. امروزه در هر منطقه از گرجستان نوع خاصی از خینکالی تهیه می شود. نوع اصلی این غذا با گوشت بره، پیاز، نمک و فلفل و زیره تهیه می شود.
تفلیس خینکالی خاص خود را دارد که کالاکوری نامیده می شود. برای تهیه آن سبزیجات معطر هم به مواد اولیه اضافه می شود؛ از جمله جعفری و ریحان. این غذا تقریبا در همه رستوران ها سرو می شود. تنها تفاوتی که خینکالی ها با هم دارند، میزان دامپلینگ ها و شکل بستن خمیر است.
رستوران زنجیره ای Pasanauri
یکی از برترین رستوران های شهر برای خوردن خینکالی است. این رستوران دو شعبه در مرکز شهر دارد و برترین غذاهای اصیل گرجستانی را سرو می نماید. شعبه ای که در میدان شهر واقع شده است، 24 ساعته باز است؛ بنابراین فرقی نمی نماید که چه ساعتی هوس خینکالی می کنید، همواره می توانید به این رستوران سر بزنید و از خوردن این غذای لذیذ، لذت ببرید.
این رستوران میزهای چوبی و جدانماینده هایی دارد که باعث می شود حریم شخصی مهمانان حفظ شود. تصاویر قدیمی از شهر تفلیس زینت بخش دیوارهای رستوران است. یک سفره سنتی گرجستانی، وارونه از سقف رستوران، آویزان شده است.
رستوران Zakhar Zakharich
اگر دوست دارید یک خینکالی اصیل تهیه شده با گوشت بره نوش جان کنید به رستوران Zakhar Zakharich سر بزنید. خینکالی این رستوران درست مثل همان خینکالی تهیه می شود که در منطقه ها کوهستانی پخت آن رواج دارد. نام این رستوران از روی نام رستوران داری انتخاب شده است که در قرن نوزدهم، میز مخصوصی در رستوران خود برای غذا دادن به فقرا داشت.این رستوران با وجود اینکه کوچک است ولی خمیر خینکالی را خودش کاملا با دست تهیه می نماید. این نکته در رستوران هایی که خینکالی سرو می نماید، تقریبا وجود ندارد و همه از خمیرهای آماده ماشینی استفاده می نمایند. خمیر دست ساز باعث می شود که خینکالی نرم تر و چسبناک تر باشد.
رستوران Ethno Tsiskviliاین رستوران یکی از چندین رستوران گروه Tsiskvili است. از آنجایی که دارای یک آبشار طبیعی و یک آسیاب آبی است، فضایی خاص و دلنشین دارد. علاوه بر این اگر دوست دارید پایکوبی های محلی گرجستانی را ببینید و موسیقی سنتی گرجستان را بشنوید، حتما این رستوران را انتخاب کنید.
رستوران HBرستوران HB یا Hofbrau یک رستوران زنجیره ای است که غذاهای آلمانی و غذاهای محلی گرجستان را سرو می نماید. فضای داخلی رستوران، به خوبی نمایانگر ویژگی های خاص رستوران های آلمانی است. ماگ ها، لباس ها، کلاه و سایر یادگاری های آلمانی را می توانید در دکوراسیون این رستوران ببینید. در منوی این رستوران، خینکالی هم عرضه شده است.
رستوران Bernard
یکی دیگر از رستوران های عالی شهر برای امتحان کردن خینکالی های لذیذ، رستوران برنارد است. این رستوران هم دارای میز و جایگاه های چوبی است که با پارتیشن هایی از هم جدا شده اند. رستوران برنارد 24 ساعته فعالیت می نماید. فضای آن بسیار محبت آمیز و دنج است؛ ولی شب ها و روزهای آخر هفته بسیار شلوغ می شود و سرویس دهی در رستوران کندتر از روزهای عادی خواهد بود.
منبع: گردشبان